Jaaa… Suk… Jeg er en mega sucker for The Sims spillene (mit yndlingsspil vil dog til evig tid være Diablo II), men jeg kan godt lide at spille en omgang sims en dag hvor man bare skal slappe fuldstændig af. Jeg havde virkelig troet at jeg ville være vokset fra det, i en alder af 22 år – men ak nej.

Nu står der jo et nyt sims for dørene (til næste år) – The Sims 4. Da basis spillene altid mangler en del sjove funktioner, og falder helt vildt i pris, havde jeg faktisk besluttet mig for ikke at bestille The sims 4, før der var udkommet 1-2, måske endda 3 udvidelsespakker… Men efter at have set overstående video, håber jeg virkelig at der er en, som giver mig basis spiller (eller rettere en preorder hertil) i julegave :D … I’m a weak, weak person.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(12) Comments

 1. JAA! me too

  1. admin says:

   JAAA :D Men nu er det spændene om min computer kan køre det ^^”

 2. Nooo…! Havde ellers besluttet mig for ikke at ville have Sims 4, men det ser jo alt for fedt ud til at lade være. *__*

  1. admin says:

   Hahaha! Jeg havde det lidt på samme måde ^^”

 3. Jeg tror ikke min gamle computer vil kune kører det tilfredsstillende. Den har svært nok ved sims3.

  Så tror jeg følger din oprindelige plan, og venter nogle år med at købe 4’eren og så ellers holder mig til 3’eren. Så sjældent som jeg spiller er det vist det mest økonomiske ;)

  1. admin says:

   Jeg er heller ikke sikker på at min computer kan køre det ^^” (tror vi har samme model)… Men SÅ må jeg jo spare sammen til en ny XD hahaha!

 4. Det ser fedt ud men i alle de tidligere spil har jeg altid valgt random person efter de første par personer jeg selv har lavet.

  1. admin says:

   Jeg bruger altid MEGA lang tid, på at sidde og lave min simmer ^_^ Så det her ser, bare PERFEKT ud til mine behov :)

 5. Jeg har netop i dag snakket med min veninde om the Sims 4 :) Både min veninde og jeg er ligesom du totally addicted to The Sims, især min veninde. Selv er det virkelig længe siden jeg sidst har spillet det, og tror vist kun at jeg har prøvet at spille Sims 2 uden udvidelse, desværre. Men mine minder med spillet er virkelig mange og lykkelige. Elsker simpelthen at sidde og “lege gud” og skabe personer, familier, nabolag, huse, livsstile osv. Det er et ret fascinerende og spændende univers at begive sig ind i (selvom jeg nu aldrig har været den store fortaler for virtuel reality). Men jeg forstår din devotion, for jeg deler den med dig. The Sims er et fedt spil, og jeg håber at jeg på et tidspunkt får tid til at sætte mig ned og fordybe mig i universet igen ;)
  – Så jeg kan godt forstå dig :)

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.annahontas.blogspot.dk

  1. admin says:

   Jeg er fuldkommen enig :D
   Der er bare noget over The sims, som er afslappende, og sjovt ^_^ Vi må have et gudekompleks eller sådan noget ^_^”

 6. Åh, det er dælme længe siden, jeg har spillet The Sims… :)
  Måske skulle man på den igen…

  1. admin says:

   Det syntes jeg da næsten :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.