Starter pr. 1 oktober!

331
SÅ fik jeg endelig meldt mig ind i et fitnesscenter – eller det er faktisk et par dage siden jeg tilmeldte mig; men nu har kæresten også været inde og melde sig ind, så vi kan starte sammen :) … Jeg glæder mig til at gå ned og hente mit medlemskort d. 1/10, så jeg kan komme i gang… Men gud hvor bliver det hårdt (og gud hvor er det dyrt, selv om man får studierabat…).

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Starter pr. 1 oktober!

  1. Jeg bliver helt udmattet på dine vegne. Og ikke fysisk, men psykisk.

    Håber det vil gå godt for jer, men personligt kan jeg ikke forestille mig et værre helvede på jord end et proppet fitnesscenter. (okay, kan jeg godt – men overdrivelse er godt!)

  2. Ah, Fitness. Det er både godt og ondt; men følelsen efter en veloverstået træningstime er vitterligt noget af det bedste. Og fantastisk at du og kæresten gør det sammen! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.