Hvad får man, hvis man krydser verdens bedste sangerinder? Så får man paradise. Jeg havde aldrig troet de ville lave et nummer sammen. Men det skete. Og det er et super godt nummer. Men jeg ville nu hellere have set et lidt mere heavy nummer, nu hvor de begge to virkelig skinner, med lidt mere hårdt musik i baggrunden…

Og for god ordens skyld – et eksempel på hvad de har lavet hver for sig (det var virkelig svært at vælge, da de begge to har lavet fuldkommen fantastisk musik, hvor jeg faktisk elsker stort set det hele)

Within Temptation – Shot in the dark

Nightwish – Nemo

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Sangen passer godt til den stil som within tempation har. Selvom Nightwhish laver knap så heavy metal som da Tarja var med.

  Men skøn sang

  1. admin says:

   Jeg er helt enig :)
   – Jeg bryder mig så generelt ikke om det “nye” Nightwish… Musikken er stadig god, men jeg bryder mig virkelig ikke om den nye forsanger. Jeg syntes hendes stemme, og måde at styre stemmen på, passer bedre til en pop sang, end til denne type musik. Men det er selvfølgelig også svært at skulle være efterfølger til en, som i dén grad forstår at beherske sin stemme, som Tarja jo gør…

   1. True. Men det kan måske være dig trøst at de har skiftet forsanger igen. I stedet for Anette Olzon har de Floor Jensen nu, som også er den der synger i deres live optagelser på turen for Imaginarium CD’en, selvom Anette er den der synger på CD’en. Tonen har været en helt anden på de sidste to CD’er, siden Tarja blev skiftet, så må indrømme jeg er lidt spændt på om der bliver en omvæltning igen nu med Floor ^^

    1. * typo: Floor Jansen åbenbart, ikke Jensen :S

    2. admin says:

     Det må jeg lige prøve at høre :D
     Jeg må indrømme, at efter jeg hørte Anette blev jeg så skuffet, at jeg slet ikke var klar til at give dem flere chancer XD

 2. Fedt nummer, ja :) Selvom der er et eller andet ved lyric’en der stadig irritere mig, fordi jeg ligesom ikke kan få rigtigt fat og forståelse af det, hehe. Det er nok bare mig :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.