Spisebordsstole!

Jeg har brugt hele dagen på at male. Jeg har endelig fået lavet de helt perfekte farver til mit spisebordssæt, og derfor har jeg malet hele dagen! :D Stolene er gamle, og købt som hvidmalet. Men jeg syntes det er for kedeligt med et hvidmalet bord, og hvidmalede stole, så jeg har malet stolene i nogle fine farver :) Syntes det er blevet fuldstændig som jeg ville have dem!

456

Nu mangler jeg bare at male anden gang, og så skal jeg have malet bordet hvidt (Så det lige bliver shinet op – er allerede i gang med at male benene). Derefter skal jeg have ompolstret sæderne til stolene ^_^ Men skal lige have skåret nogle nye plader, da de oprindelige efterhånden var meget møre. Jeg mangler også lige, at få købt noget sædevat (ja ved sgu ikke lige hvad det hedder XD).

 

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

11 thoughts on “Spisebordsstole!

    1. Hahaha :D Så skal du vente til at de bliver færdig! Der kommer cupcake betræk på stolesæderne ^_^” Så bliver det seriøst slikket ;)

  1. Ih, det ser fint ud! Glæder mig til at se dem med betræk og det hele :-)
    P.S.: Hvis du bare ikke kan få nok, skal du være velkommen til at komme forbi og male mit sofabord? ;-)

    1. Haha! Ja jeg har desværre også masser af andre ting som skal males – så det kommer nok ikke til at ske ;)
      Men ja :D de skal nok blive fine :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.