464

Lille et et lille heads up til mac brugere (Jeg fik det oprindelig selv af Høgh), så er den nye OSX version blevet lagt op på App store – og den er gratis!

Jeg downloadet det i går – og jeg syntes indtil videre at det virker upåklageligt. Der er nogle små fede features ind i mellem – men så er forskellen ej heller større. I hvert fald ikke for mig. Jeg har fået fortalt, at nogen oplever længere batteri levetid, og andre oplever at deres computere bliver hurtigere. Især hører jeg mange som, siger at deres Safari browser er blevet hurtigere – men det kan jeg slet ikke udtale mig om, da jeg bruger Firefox…

Men alt i alt, ingen grund til ikke at få det hentet ned og installeret. Men en lille advarsel: gør det på et tidspunkt hvor du har god tid – det tog i hvert fald lidt tid for mig at få hentet ned og installeret.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Min computer er blevet hurtigere. Men det er også en gammel sag, så den tager ikke skade af lidt nye software til at lette arbejdsopgaverne n__n

  Men som du siger, alt i alt en rigtig god oplevelse :)

  1. admin says:

   Min er ikke ret meget nyere end din ^_^” Men jeg kan ikke rigtig finde ud af om min er blevet hurtigere. Men så meget har jeg heller ikke testet den lille puter endnu ;) Så det kan jo sagtens være.

   1. Opstarten er blevet hurtigere. Og programmerne åbner en smule hurtigere. Det er ikke revolutionerende, men meget rart at man kan opdatere sin java n__n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.