Så er mit nye spisebord kommet hjem… Men det ligger bare som en flad pandekage på gulvet ^_^”  Jeg kunne ikke have det med i bilen uden at skille det af – så nu ligger der bare en bordplade uden ben… Nicki sagde godt nok, at vi godt kunne samle det i går, men jeg orkede bare ikke. Jeg var simpelthen så træt, og skulle også tidligt i seng – da jeg skulle op klokken 05:40 i dag :)

I dag skal jeg faktisk forbi og hente et nyt sofabord, som jeg har fået tilbudt meget billigt. Det bliver fedt. Så er alle de gamle, knap så kønne, møbler efterhånden skiftet ud (dem som jeg fik/havde da jeg flyttede hjemmefra for nogle år siden).

Så håber jeg at mine spisebordsstole er klar til at blive hentet torsdag :) Det kunne være fedt! Bøje har lovet, at lave dem færdige for mig nemlig – jeg er nemlig ikke helt fantastisk til at bruge den maskine som skyder “sømmene” i…

Nu må jeg hellere komme ud til bilen så jeg kan komme af sted til Farsø, for at få en fantastisk praktik dag! :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Lyder dejligt – Det er nu altså meget rart at få skiftet det gamle ud engang imellem. :)

    1. admin says:

      Ja lejligheden virker meget større og lyser med de nye møbler :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.