Endnu en god dag…

Penge tilbage i skat, min cykel er endelig blevet ordnet, solen skinner, de pærer jeg har bestilt er endelig kommet (!) og Nicki og jeg skal ud og spise på kinesisk resturante i dag – så kan dagen da vidst ikke blive ret meget bedre! … Jeg ville godt nok gerne have været ude og ride i det dejlige vejr, men der var desværre ikke tid til det hele, da skolen selvfølgelig også skulle passes i dag.

Jeg har heldigvis studiedag i morgen – og det meste af den har jeg besluttet mig for at tilbringe ude ved mine søde heste! Det er dejligt når tingene bare klapper!

759

… Fik jeg fortalt at jeg virkelig glædet mig til, at spise buffet i aften? XD

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Endnu en god dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.