Jeg er typen som ofte dvæler i minder. Jeg elsker at mindes gode tider – især når man rammes af de hårde. Det er en fantastisk måde, hvorpå altid at finde noget godt, og minde sig selv om, at selv om der er modvind lige nu, vil der komme flere dejlige minder, som kan varme en om hjertet, i fremtiden. Jeg elsker derfor billeder! Jeg elsker at slæbe de store tunge kasser frem, hjemme ved min mor, og kigge gamle billeder. Nogen af dem vil man gerne kendes ved og huske på – andre knap så meget. Men et godt grin kan man altid få sig når man ser på billederne, uanset om det er sammen med andre eller alene.

Jeg er derfor også stor tilhænger af billeder på væggene, af gode oplevelser man har haft igennem livet – og hvad kan være mere perfekt end at få printet, disse livsbekræftende billeder, på lærred? Og det kan endda gøres ret billigt. Jeg har fundet det til en pris a’ 248,75 kr, på et 30×30 lærred, på CreativeCave.dk.

Selv har jeg masser af billeder jeg godt kunne finde på at få printet på lærred, og hænge op inde i stuen, eller i vores gang. Billeder som på den ene eller anden måde har en betydning for mig – selv om de kan være ret så banale for andre.

Billeder af det liv man har tilbagelagt virker så personligt i et hjem, og ikke mindst utrolig livsbekræftende! Og så skal man ikke til at finde billedalbummet frem på en trist dag – man behøver blot at kigge på sin væg. Hele idéen med at gøre sin hverdag til kunst, tiltaler mig derfor utrolig meget.

Men er man ikke selv dristig nok til at have en masse personlige billeder hængende rundt omkring i ens eget hjem, er det altid en god gave til mor og far, med et billede på lærred af deres børn!

Hvad syntes du om at gøre dine hverdagsbilleder til kunst på lærreder?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Mor says:

  En gave til ens mor og far….
  Din mor har haft “billede af vores børn” på ønskesedlen fødselsdag og jul igennem de sidste syv-otte år, måske denne jul jeg er heldig

  1. admin says:

   Hahaha! Ja det var jo det jeg tænkte på da jeg skrev inlægget!
   Men det krævet jo, at der er andre end mig, som tager med ned til fotografen ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.