Nu har jeg virkelig siddet og kigget de forskellige modeller igennem af de Nike Revolution sko, som jeg har tænkt mig at købe. Jeg er blevet enig med mig selv om at jeg skal have to par. Et til arbejde, og et til fitness. Men jeg er stadig meget i tvivl om, hvilke farver jeg skal vælge. Så hvis I endnu engang vil være sød at smide en stemme, på 1-2 af de nedenstående sko (to kan afkrydses), så ville det være en kæmpe hjælp! Det er altid fedt at høre andres mening!

Hvilken farve Nike Revolution 2, skal jeg købe? (#2)

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Er helt pjattet med nummer to her;o

  1. admin says:

   De er også bare fede :D
   TAK for din mening!

 2. Jeg er pjattet med nr 1, elsker den blå farve!
  Og så synes jeg bare at trænings sko skal have en glad farve, så mit andet valg faldt på nr 2 :D!

  1. admin says:

   Jeg tror også mit valg ender med nr. 2 :D
   TAK for din mening!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.