Jeg er begyndt at lave øvelsen “planken” engang i mellem. Jeg håber det giver nogle gode resultatet på maven, overarmene og lårene. Det føles i hvert fald hårdt – især for mavemusklerne. Jeg kører normalt hurtigt træt i at lave øvelser derhjemme. Jeg er bedst til konditionstræning. Jeg keder mig hurtigt under styrketræning.

Men en lille optur, som jeg kan dele, er at siden jeg for alvor er begyndt at løbe igen (dvs. lidt under en uge), har jeg tabt omkring 600 gram allerede. Nu skal jeg godt nok spise usundt, og sidde stille til en konfirmation i morgen, men hvis jeg kan motionerer og leve sundt resten af ugen, kunne det være fedt at komme op på et vægttab på 700-900 gram i denne uge.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Det giver altid mere blod på tanden når man kan se en forskel.

  Og planken er et monster, held og lykke med den.

  1. admin says:

   Tusind tak! :D
   Der skal virkelig knokles ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.