1049

Jamen jeg ved da heldigvis hvad jeg skal lave i weekenden. Jeg kommer i hvert fald ikke til at kede mig. Jeg skal nemlig læse det sidste op til eksamen inden i næste uge. Ugh! Jeg får helt en knude i maven bare ved at tænke på det! Men det bliver dejligt når det er overstået (hvis jeg da består).

1048

Det bliver bare rart at få lidt ro på hverdagen igen. Denne gang kan jeg jo for alvor få et hvil, da jeg triller direkte ind i min sommerferie (fra skolen), når min eksamen er overstået. Det er ikke så ringe endda. Så er sorgerne over at man måtte sidde inde og læse de kommende dage, uden megen social omgang, nok til at overkomme igen.

Og nåja! Så har min læge vendt tilbage til mig, og jeg skal ind til konsultation d. 27/6, hvor han gerne vil tage en blodprøve, så vi kan se om der er noget galt med mit stofskifte, eller om det bare er fordi jeg er for stresset for tiden.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Selvfølgelig består du ;)

    1. admin says:

      Det kunne i hvert fald være dejligt :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.