Cake… X_x

Biologi er røv kedeligt. Det er simpelthen et faktum. Jeg elskede biologi engang, men hold kæft mand… Dét kan jeg vidst godt om arkivere til “Kedlige ting, som man er nødt til at leve med”. Hmm. Hov ja. Det er vel ikke nogen overraskelse for nogen at jeg har biologi i dette øjeblik. Når der ikke er noget at lave som fx. et forsøg, ryger man altså hurtigt af på den. Det er så kedeligt bare at sidde og høre om noget. Baah…

Jeg er ikke i det bedste humør i dag. Ja. Det må jeg indrømme. Jeg er lidt små sur faktisk. Bliver hurtigt sur på folk i dag, kan jeg mærke. Baah… Men nu hvor jeg sidder her lige så stille og stener, stiger humøret lidt. Tror bare at jeg er lidt stresset over den skide mediefagsfilm. Har så dårlig samvitighed over at jeg er kommet til at filme over 2 af scenerne :( Kan godt forstå at resten af min gruppe er fustreret over det. Men… arg… De er squ så forstående. De virker slet ikke sure. Bare lidt irriteret over det. Jeg kan virkelig godt forstå hvis de er irreteret, men det plager mig virkelig >.<”

Der er heldigvis ikke så lang tid til, at jeg har fri. Så skal jeg bare køre direkte hen og hente Tobak, og køre hende hjem til os ^__^ Hun har været til terminsprøve, så jeg håber virkelig det er gået godt for hende. Og ja… Jeg er kørt i skole i dag :’D Wuhu! Optur! og jeg skal faktisk køre en hel masse i dag. Jeg skal som sagt hente Tobak + Jeg skal hente Palle og hans kæreste i byen i dag, så de kan komme hjem og spise hos os. Det bliver super hyggeligt. Jeg savner min storebror rigtig meget for tiden :( syntes aldrig vi laver noget sammen. Men det er jo lige så meget min skyld. Hmm…


Dagens look…

Hov forresten, er jeg begyndt bedre at kunne lide mit nye layout i dag ^__^ Det er rart nok. For ellers ville det ikke være til at holde ud. Men jeg er desværrer stadig ikke glad for det “/ hmm… Men jeg vil slutte nu. For nu skal vi rent faktisk lave noget i Biologi :’D bye bye…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.