IMG_3763

så blev der lavet nye negle. Jeg har endnu engang prøvet en ny teknik. Der er stadig massere at arbejde på, for at blive bedre, og der er en masse småfejl (de fleste er rettet siden billederne er taget. Nye billeder kommer når jeg har pyntet med sten mv.) på de her negle også; men! Det går den rigtige vej, og på afstand kan man trods alt ikke se de små fejl. Jeg vil meget gerne blive bedre, og det er dejligt at der mulighed for at træne det.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

 1. Nej, hvor er de flotte!!
  Håber du vil kigge forbi vores blog på sundesager.dk
  Knus Amalie

  1. admin says:

   Tusind tak :)
   Jeg vil da lige kigge forbi din blog en af de nærmeste dage, hvor jeg har lidt mere tid :)

 2. […] er der lavet nye negle! Jeg skal til fest i morgen, og de negle jeg lavede sidst, var ved at være godt udvoksede og træls at se på. Jeg har selv blandet coverfarven (for første […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.