Så skal der skrives blog ^^” … Endnu engang orker jeg desværrer ikke rigtig. Baah! Men jeg ved jeg bliver glad for det senere hen i mit liv, at jeg rent faktisk skrev denne blog, og alle de andre blogge for den sags skyld. Jeg vil gerne kunne mindes de dårlige, og især de gode tider. Det er vigtigt. For mig ihvertfald…

Okay… Slut på prædiken, and here we go… I dag vågnede jeg op til pandekager og mit nye tøj, som Mikkel havde været nede og hente på posthuset :’D Jeg er over lykkelig over det! Der er desværrer kun én af toppene jeg ikke kan passe. Men én ud af 13 ting, er slet ikke så skidt. Jeg er rigtig glad for de andre ting. De er så super smukke i virkeligheden også. Hvis nogen er interresseret i at se det, så kan det ses under “Nyeste ting” som ligger under menupunktet “Profil”. Der er selvfølgelig nogle af tingene som er bedre end andre, men i det store hele er det bare ganske enkelt perfekt! :’D Glæder mig til at jeg får lejlighed til at bruge det nye tøj! Gider bare ikke lige sådan en dag som i dag, hvor jeg bare render rundt i joggingbukser og en langærmet bluse ^^”…

Hmm… Som mange nok kan tolke ud fra min påklædning, så har jeg absolut intet lavet i dag. Ej det er ikke helt rigtigt. Jeg har kort været inde i byen med Mikkel, hvor jeg vi var på bibloteket. Vi lånte nogle film (og har bla. allerede set “poltergeist” og “Blood work”, som vi lejede, og skal snart til at se “The Shinning”), nogle bøger, og endelig kunne jeg afhente plastationspillet “Project Zero 3” som jeg har ventet på i 100 år. Har kun lige spillet det kort. Jeg må indrømme at i starten var det ret.. hmm… Creepy… Men efter man først har “kæmpet” imod en af de herlige spøgelsesdimser, er det ikke så skræmmende mere. Men håber det kan få mig til at freaky helt ud når jeg kommer videre i spillet. Jeg vil skræmmes fra vid og sans! Det var derfor jeg lånte det ^^” Gyser film røre mig ikke rigtig mere… Og har faktisk ikke rigtig givet mig et ordentlig adrenalinkick i mange år… Så nu må jeg søge andre steder også… Og jeg tror playstationspil af denne slags kan få min puls op >:] Ihhh…. Nå få jer et indblik i spillets gameplay her under ^__^ Det eneste “våben” man har er et kamera… ^^,

Vi var også i en boghandel, i en fotobutik, for at få fremkaldt billeder fra Frankrig, og det var så hvad vi ordnede. Herligt, herligt… Så to vi hjem og stende film… Og det er sådan set det eneste jeg har lavet i dag. Selvfølgelig lige ud over at prøve “Project Zero”. Nu vil jeg slutte, for nu vil jeg videre til den næste film :’D… Ow… Skal btw, 9 timer på arbejde i morgen -.-” *geeez*… Im gonna fucking die ^^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.