Så er jeg endelig tilbage i skole, på arbejde, og ikke mindst her på bloggen! Fra i morgen af, vil det atter vælte ind med indhold på bloggen, fra min hverdag, og de tanker jeg lige går med. Jeg glæder mig til at komme tilbage, og det bliver dejligt igen at have noget at skrive om! Nu sidder jeg jo ikke bare der hjemme og har ondt af mig selv mere – det er dejligt endelig at være sluppet stort set helt af med det åndssvage nældefeber! Det er virkelig det værste jeg nogensinde har prøvet.

Jeg har allerede lidt produktanmeldelser i vente, lidt nyheder omkring mine heste, og en masse andet i vente. Intet er skriblet ned endnu – men det bliver det.

Tusind tak til alle jer som lagde en sød besked til mig, da jeg blev syg med nældefeberen. Det var dejligt at mærke al jeres støtte og kærlighed!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Dejligt at du har fået det bedre, velkommen tilbage.
    Glæder mig til at læse mere.. <3

    Knus <3

    1. admin says:

      Tusind tak! :D Jeg har forresten ikke glemt det med din adventkalender! Det er en genial idé, men jeg skal godt nok lige vurderer om jeg har tid og råd ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.