Så fik jeg endelig resultatet på den eksamen jeg var til i starten af september. Jeg fik et dejligt 10-tal! Jeg er yderst tilfreds! Selvfølgelig er det altid fedest at løbe af med et 12-tal, men det kan jo ikke lade sig gøre hver gang. Alt over 02, siges jo også at være spildt arbejde, så jeg har da virkelig spildt min tid.

Denne eksamen var kun 20% af det modul jeg går på nu. Jeg mangler stadig endnu en eksamen på dette modul. Det er en mundtlig, gruppeeksamen. Det bekymre mig lidt at det er en gruppeeksamen, men jeg er i gruppe med nogle rigtig søde piger, så det skal nok gå godt. Der er heldigvis et par uger til den næste eksamen, så det vil jeg ikke tænke for meget på endnu.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(12) Comments

 1. Et godt solidt 10 tal skal man ikke kimse af. Tillykke med det :)

  1. admin says:

   Tusind tak! Og nej det har du ret i ^_^

 2. Tillykke med den flotte karakter!:’)

  1. admin says:

   Tusind tak! :D

 3. Det er da vildt dejligt at hre! Tillykke.

  1. admin says:

   Tusind mange tak :D

 4. Stort Tillykke… Super sejt gået.. :D

  1. admin says:

   Tusind, tusind tak! :D

 5. Og et stort tillyke fra os i Vadum. Knus ;o)

  1. admin says:

   Tusind tak! :D

 6. Tillykke, hvor er det bare flot!!!

  1. admin says:

   Tusind tak! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.