Jeg fik et dejligt 10-tal

Så fik jeg endelig resultatet på den eksamen jeg var til i starten af september. Jeg fik et dejligt 10-tal! Jeg er yderst tilfreds! Selvfølgelig er det altid fedest at løbe af med et 12-tal, men det kan jo ikke lade sig gøre hver gang. Alt over 02, siges jo også at være spildt arbejde, så jeg har da virkelig spildt min tid.

Denne eksamen var kun 20% af det modul jeg går på nu. Jeg mangler stadig endnu en eksamen på dette modul. Det er en mundtlig, gruppeeksamen. Det bekymre mig lidt at det er en gruppeeksamen, men jeg er i gruppe med nogle rigtig søde piger, så det skal nok gå godt. Der er heldigvis et par uger til den næste eksamen, så det vil jeg ikke tænke for meget på endnu.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

12 thoughts on “Jeg fik et dejligt 10-tal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.