Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/b/2/7/microcut.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44 Das leben der anderen – Microcut

For leden genså jeg en klassiker som jeg ikke har set i mange år. Das Leben der Anderen; eller på dansk De Andres Liv. Da jeg så den for mange år siden, i skolen, syntes jeg at den var helt fantastisk, og det kan jeg kun konkluderer at jeg stadig syntes.

1134
Skuespillet i filmen er generelt fantastisk og troværdigt, men det som gør filmen helt særligt for mig er Ulrich Mühe, i hans rolle som Gerd Wiesler. Den rejse han gør sig, som menneske, er fantastisk, og Ulrich Mühe bringer virkelig liv til karakteren. Jeg tror på at det er virkeligt, mens jeg sidder og ser det – og jeg har lyst til at følge hvert eneste minut i karakterens, ‘Gerd Wiesler’, liv.

Generelt syntes jeg der findes nogle ret fantastiske tyske film, som for eksempel Goodbye Lenin og Der untergang, men min yndlings over dem alle er nu engang stadig Das Leben der Anderen. Den ligger sågar på min top 10 over yndlingsfilm.

Det er altid fantastisk at genfinde en filmperle, og opdage at man stadig syntes den er mindst lige så fantastisk som første gang man så den.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.