Op- og nedture

Puha. Så sidder man her sådan en tirsdag morgen, og har kunne sove længe. Jeg burde være ret glad i dag, men er fuldstændig udslidt efter skolestart i går, efter en uges fri, og ærgre mig allerede over at jeg skal på arbejde senere, nu hvor jeg ellers har fri fra skole i dag.

Jeg skal lige have læst nogle lektier til i morgen, og ellers tror jeg den står på afslapning indtil jeg skal på arbejde i aften. Det er den eneste dag jeg skal arbejde i denne uge så jeg har virkelig ikke noget og klage over. Måske jeg lige skal sætte tingene lidt i perspektiv for mig selv?

Optur

  • Jeg har fri fra skole i dag!
  • Jeg er i gang med at se de sidste ti episoder af Naruto (af dem der er udkommet), og de er super spændene!
  • Jeg skal til Århus på fredag!
  • Jeg har desuden fri fra skole fredag!
  • Jeg har kun givet 60 kr for at komme til Århus med Gomore!
  • Jeg har fundet drømmehuset, som jeg godt kunne se mig selv bo i!

Nedtur

  • Jeg skal på arbejde i dag – og jeg orker virkelig ikke lige i dag.
  • Lady er stadig halt, og jeg har ikke hørt fra dyrelægen endnu, omkring hvornår vi skal komme op og få lavet en scanning.
  • Jeg har ondt i halsen (men mon ikke min ingefær te kan redde mig)
  • Jeg burde træne, men jeg gider næsten ikke fordi jeg er så træt.

Der ser man bare! Betydeligt flere positive ting lige i øjeblikket, end negative ting. Har det allerede meget bedre, end inden jeg skrev indlægget!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Op- og nedture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.