1175

Okay! Det er ikke nogle særlig gode billeder! Jeg sucks tydeligvis til at tage billeder af mig selv. Hader jo også virkelig selfies. Men tænkte nu alligevel at jeg ville dele et par billeder af mig med en lille septum ring i næsen. Jeg er selv total forelsket i den! Men det er langt fra alle der er! Men jeg havde nu engang også regnet med at møde lidt modstand, omkring den, og det kan jeg også sagtens respektere og forstå. Mange syntes jo den er lidt ekstrem…

Men for lige at understrege det, så er ringen i næsen på billederne ikke ægte. Jeg ville bare lige se hvordan det så ud, hvis jeg fik lavet en. Hvad syntes I?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Ikke de nemmeste billeder at se den på, men fra hvad jeg kan se, så ser den rigtig godt ud på dig :D

  1. admin says:

   Hahaha nej lyset er total dårligt! Den går nærmest i ét med min hud!
   Må se om jeg kan få taget et bedre et i dagslyset i morgen ;D
   Og tak søde!

 2. Jeg er enig, det er virkelig svært at se ud fra de billeder og kommer også an på hvor voldsom en ring du tænker det skal være osv.. men ud fra det jeg kan se, så ser det på ingen måde dumt ud.. Synes sagtens du ville kunne bære sådan en..

  Knus <3

  1. admin says:

   Den skal være super lille og diskret, ligesom den jeg har sat i, på billedet (som så desværre er lidt svær at se grundet lyset ^^” beklager)… Men ja! Det må altså overvejes ^_^ Det er jo så heldigt at den kan pilles ud hvis jeg ikke kan gider have den mere engang.

 3. Far says:

  Tjaaaa minder mig om min barndom på gården ( blandt tyrekalvene )

  1. admin says:

   Hahahaha! Det er vel ikke så skidt, et minde? ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.