Jeg er godt nok begyndt at glæde mig! Spændingen hvirvler rundt i min krop hver gang jeg tænker på det. Min rejse til Nepal med min veninde Line, kommer tættere og tættere på, og efter vi her til aften har sendt et par legatansøgninger afsted, kan jeg virkelig mærke at det er en oplevelse jeg ser frem til. Western Regional Hospital, hvor vi skal være i praktik i Pokhara, er noget helt andet end Aalborg sygehus, hvor jeg er i praktik nu. Jeg kan slet ikke vente med at blive udfordret på nogle nye fronter. Jeg er af den overbevisning at man udvikler sig meget som menneske, ved at opleve verdenen, og andre kulturer.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] har tidligere skrevet om det faktum, at jeg skal i praktik, i Nepal, i omkring en måned, men jeg fik vidst aldrig nævnt, at jeg faktisk er væk fra Danmark i en del […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.