Dagens helt store ønsker…

Jeg har lige siddet og formuleret dagens ønskeliste. Ikke noget jeg skulle tænke længe over – faktisk var den ret nem at lave. Den består af simple ting, som ikke koster alverden;

 • Panodiler
 • Næsespray
 • Kleenex med balsam
 • Hostesaft
 • Stærke halspastiller
 • Et eller andet der er rart at spise… Kanelgifler måske?
20140717-152407-55447291.jpg

Ja… Hvis du ikke har gættet det endnu, ja så er jeg altså blevet syg. Det har jeg været siden lørdag nat. Det tog for alvor til i løbet af i går, med feber, forkølelse, og generelt ubehag. Nu er jeg også begyndt at hoste. Great!

Havde jeg haft energien til, for det første at gå ned og handle, og for det andet at stå og lave ting i køkkenet, havde jeg afgjort lavet mig en ordentlig omgang ingefær/lime te! Jeg må gøre det næst bedste; drikke en masse te, og sove så meget jeg overhovedet kan.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Dagens helt store ønsker…

  1. Jeg fik lavet noget lime/ingefær te <3
   Det har hjulpet lidt på smerterne i halsen! Og honningen, er også god til det ;)
   Tak :D

  1. Ja det håber jeg også!
   Er virkelig presset med eksamens projekt, og har en hel weekend foran mig med arbejde! O_O Penge jeg ikke kan undvære + jeg ikke vil svigte mine kollegaer… Ih altså.
   Og tusind tak søde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.