I don’t need a man!

IMG_4469

Jeg er lidt stolt! Føler mig faktisk lidt som en powerwoman! Udover at jeg fik afsluttet min eksamen i mandags (med et 12-tal), så har jeg gjort noget jeg næsten er mere imponeret over – Jeg har samlet en Ikea himmelseng! Ikke nok med at jeg har samlet den. Jeg har samlet den helt selv! Det var hårdt at skulle flytte madressen  op i rammen, for den var ganske enkelt mega tung, men resten gik egentlig ret smertefrit. Sådan da. Hvis jeg selv skal sige det.

Udover at jeg er lidt stolt over egen indsats, i sengebygningen, så er jeg bare helt pjattet med sengen i mit soveværelse. Syntes det er så hyggeligt, og fint, når den står dér, med sine fine gardiner! Jeg har altid gerne ville have en himmelseng, og jeg har altid tigget min gode veninde om netop denne seng. Det skete så tilfældigvis at min veninde skulle flytte, og ikke havde plads til sengen – og vupti – så blev min drøm om en himmelseng opfyldt!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

11 thoughts on “I don’t need a man!

  1. Hvor er det blevet flot. Der kan da absolut kun opstå søde drømme i sådan en seng. Tillykke med den.

    1. Hahahahaha jeg elsker puder! ;D
      Men ja! Du har sgu en ret tough datter! Hun kan sgu handyman sig igennem verdenen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.