IMG_4469

Jeg er lidt stolt! Føler mig faktisk lidt som en powerwoman! Udover at jeg fik afsluttet min eksamen i mandags (med et 12-tal), så har jeg gjort noget jeg næsten er mere imponeret over – Jeg har samlet en Ikea himmelseng! Ikke nok med at jeg har samlet den. Jeg har samlet den helt selv! Det var hårdt at skulle flytte madressen  op i rammen, for den var ganske enkelt mega tung, men resten gik egentlig ret smertefrit. Sådan da. Hvis jeg selv skal sige det.

Udover at jeg er lidt stolt over egen indsats, i sengebygningen, så er jeg bare helt pjattet med sengen i mit soveværelse. Syntes det er så hyggeligt, og fint, når den står dér, med sine fine gardiner! Jeg har altid gerne ville have en himmelseng, og jeg har altid tigget min gode veninde om netop denne seng. Det skete så tilfældigvis at min veninde skulle flytte, og ikke havde plads til sengen – og vupti – så blev min drøm om en himmelseng opfyldt!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(11) Comments

 1. Hvor ser det bare skønt ud!

  1. admin says:

   Ja ikke? ??

 2. Trine says:

  Hvor er det blevet flot. Der kan da absolut kun opstå søde drømme i sådan en seng. Tillykke med den.

  1. admin says:

   Tusind tak! Er så glad for den :D

 3. Mor says:

  Ser rigtig fin ud… Og lige dig og din stil ☺️

  1. admin says:

   Ja det er LIGE mig :D

 4. Hvor er du sej, det ser virkelig godt ud søde..
  Der er bare ikke noget bedre end at kunne klare sig selv, man bliver så stolt.

  Knus <3

  1. admin says:

   Ja :D Jeg er simpelthen også så stolt! Og gud hvor jeg dog elsker min seng ;)

 5. Far says:

  Superb godt gået min pige. Meeen med alle de puder, hvor skal du så selv være ??? ;o)

  1. admin says:

   Hahahahaha jeg elsker puder! ;D
   Men ja! Du har sgu en ret tough datter! Hun kan sgu handyman sig igennem verdenen!

 6. […] at være overskuelig for en så handy person som mig at lave (så uhandy er jeg nu heller ikke! Jeg samlede da selv min […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.