Hvor er det dejligt at det er lyst!

IMG_4932
Det er mere end bare skønt, at der er begyndt at være lyst om aftenen! Det er skønt, at selv om man først er i stalden omkring kl: 17:00, så kan man stadig nå ud og ride, inden mørket falder på. Jeg nåede blandt andet ud og ride i dag, med min søde veninde. Det var lidt koldt, og vi kunne faktisk se frost på træerne – men heldigvis havde vi vores (yderst charmerende) ride-flyverdragter på. Det endte ud med at blive en rigtig dejlig dag/aften.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvor er det dejligt at det er lyst!

    1. Kan godt forstå at du savner det! Jeg er også glad for at komme i gang med at ride igen, efter Ladys skade :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.