Jeg tror nogle af vores blogindlæg er blevet misforstået. Måske man syntes at kunne udlede, at vi skulle mistrives, eller er utilfredse med vores ophold her i Nepal. Sådan ligger landet på ingen måde. Vi er glade for at være her, og ingen af os vakler i vores tro på, at det var det helt rigtige, at gøre, at komme her. Jeg tror da også, at vi i en eller anden grad gør en forskel hernede, og får påvirket nogle menneskeskæbner i en god retning. Det hele har ikke været rosenrødt, og vi har også i høj grad brugt det skriftlige sprog (og dermed også bloggen), til at håndtere, og bearbejde de ting vi har været ude for, som har været knap så sjovt, hvorfor de overvældende oplevelser måske syntes, at fylde mest herinde. Jeg kan ikke understrege nok, at det ikke er sådan virkeligheden er; vi er glade, og intet kan tage gejsten og pusten fra os!

I dag har desuden været en rigtig god dag. Den kirurgiske afdeling er på mange måder anderledes end de øvrige afdelinger vi har været på. De ledende sygeplejersker er to ældre, rolige sygeplejersker, som mest fungerer, som tilskuer til situationen. Måske bevare overblikket? Personalet i mellem er mere rolige og nede på jorden end vi hidtil har oplevet, og ser ud til, at have en god kemi, og en vis professionalisme og modenhed over sig. Alt dette kommer også til udtryk i sygeplejen, som virker langt mere helhjertet, og patientinddragende. Desuden lader afdelingen til, at have god grobund for læring, og både, vi, og de 15 nye førsteårs studerende, som også havde anden dag i dag, bliver inddraget. Personalet på afdelingen er utrolig søde ved os, og vi er virkelig glad for, at være her.

Vi medbragte desuden de sidste sygeplejeartikler, som vi har medbragt hernede, med hjælp fra vores donationer, i dag. Personalet blev meget taknemmelige, og som altid kom tingene også ret hurtigt i brug. Det er dejligt, at se, at det gør en forskel, og vi er glade, og taknemlige for al den hjælp vi har fået til indsamlingen. Tak er et fattigt ord i en sådan situation, men det er nu engang det eneste jeg kan overbringe jer; af hjertet tak.

Vi glæder os til to gode dage mere på den kirurgiske afdeling, inden vi skal ud og opleve Nepal, på en hel anden måde.

Der er ingen billeder i dette indlæg, grundet dårlig internetforbindelse. Billeder vil komme efter hjemkomst.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.