agurk100716

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg virkelig er glad for min lille indendørs “have”. Det hele startede med nogle små pakker med frø fra Føtex (som jeg havde fået af mine søde svigerforældre, og min søde moster), og nogle fine små drivhuse (som jeg havde fået af min søde kæreste). Nu er flere af mine planter klar til, at blive plantet ud (blandt andet mit salat), eller plantet om.

Jeg fik endelig taget mig sammen til, at plante min agurk-plante om i dag. Det var tiltrængt da potten, som den var i, var alt for lille. Jeg er faktisk i tvivl om, hvorvidt den potte, jeg har formået, at skaffe, stadig er for lille? Nu må vi se tiden an.

Planen er, at jeg skal plante en masse planter om tirsdag og onsdag, når jeg har lidt ekstra tid (= korte vagter på jobbene).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.