Jeg har to rigtig gode nyheder at dele med jer! For det første, så er i, derude, dem jeg gerne vil takke! Det er jeres skyld at den ene gode nyhed overhovedet finder sted! I er nemlig 101 søde mennesker derude, som støtter op om Microcut.dk, og følger bloggen via blogloving!

345

Tusind tak! Da jeg oprettede mig på blogloving for ca. 6 måneder siden, havde jeg ikke forventet at jeg allerede ville have over 100 følgere 1/2 år efter. Jeg har altid sagt at jeg skriver bloggen for min egen skyld – og det gør jeg også stadig. Men jeg er beæret, og stolt over, at der er så mange der finder det jeg skriver interessant.

346

Den anden gode nyhed, er at Nicki afsluttede hans 4. semester på sin uddannelse (engelsk) på universitetet fornylig med – hold nu fast! – et 12 tal! Jeg er så ufattelig stolt af min dejlige kæreste <3

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Det er fordi du er sådan en awesome, helt nede på jorden herlig dame n__n Det kan folk gerne lide!

  Og tillykke til Nicki med 12 tallet! Det skisme flot!

  1. admin says:

   Årh tusind tak i lige måde søde :D
   Og taaak! Han er også rigtig stolt at det, og det er jeg i hvert fald også :D

 2. Stort tillykke med de mange læsere; det er så velfortjent.

  1. admin says:

   Tusind tak, Rikke! Det er jeg bare rigtig glad for at du syntes.
   Jeg er bare så beæret, over at folk gider at følge mig og min blog :)

 3. Juhu, hvor lækkert – begge ting!! :-D

  1. admin says:

   Jaaa :D Det er mega lækkert!

 4. Tillykke med kæresten, skideflot karakter.

  Og tillykke med følger på bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.