JA! Så er det første delmål nået! Som nogen af jer måske husker, så var mit delmål 70 kg, da jeg skrev den første vægt-update. Det er bare sådan det skal være! :D Men da jeg har været inde og blive målt ved en anden læge, har jeg fundet ud af at jeg er betydeligt lavere end min egen læge har målt mig til ^^” Jeg er ikke 1.70. Jeg er 1.67 ^^” Så jeg skal i hvert fald minimum tabe 2 kg mere, før jeg er normalvægtig, ud fra mit bmi.

Derfor er mit nye delmål – 65 kg. Hvilket i følge min plan skulle kunne være muligt på 5-6 uger. Planen er at jeg vil tabe 0.7 kg om ugen, i stedet for 0.8 kg, som ellers har været planen indtil nu, så jeg har sat mit kalorieindtag en del op. Det her skal være en livsstilsændring, og ikke en slankekur.

272

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Uge 5: 69. 8 kg
Samlet tab: 7.6 kg

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.