Sidder i klassen og stener. Kæft man, nogen gange så tror man altså man er i zoologiskhave. Gad ikke lige at gå med ned og købe i byen, så er tilbage med drengene fra min klasse! ha! Nå det er nokmeget fint. Vi har lige haft engelsk. Der så vi så film.

Jeg skal have smedpå lady idag. Det bliver rart nok. Så kan jeg ride hende igen. Nu smutter jeg af igen. Men kommer nok på senere og skriver en mere fyldestgørende blog! Men nu fik i hørt jeg er i live…

… Og så er jeg på igen… Idag har været en stille og rolig dag. Jeg skulle rigtig have haft smed på Lady, men han kom ikke, da han havde ret så ondt i ryggen. det var jo bare ærgeligt. Men det er godt nok lidt irriterende. Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Han kommer så fredag kl. 13:00, det kan betyde jeg er nød til at spørge om jeg må blive væk fra idrætsdag. Haha! Ville jeg sku gerne, men må jeg nok ikke! Baah!

Har fået købt en årsdagsgave til Mikkel i dag. Den bliver sendt fra Kbh på mandag, så skal lige finde en der gider hente den på posthuset når den ankommer, for jeg tager jo til Kreta med Mikkel og hans familie søndag! Waa! Jeg glæder mig som et lille barn der glæder sig til juleaften! Wee!

Sidder faktisk og venter på Mikkel lige nu.. Han er blevet klippet i dag, så er lidt spændt på at se ham! Haha! Det har bare af at være flot! Wee! Ej den knægt kan ikke være andet end lækker!

Men gider ikke være på mere i dag…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.