They always wanted somehow to save me. Why? For pit’s sake, they should’ve saved themselves..

I’m so sorry… Det er for dårligt at jeg ikke har blogget, og kommet med den videoblog jeg havde lovet jer. Men der har bare været så skide meget her på det sidste. Som jeg sagde sidst havde jeg det ret dårligt og var ret deprimeret. Det er jeg stadig. Nu har mig og Mikkel slået op efter 1½ år, og det er jeg virkelig ked af, selv om det var mig der slog op, for jeg elsker ham jo… Det fungere bare ikke med os to mere. Jeg ved ikke om i kender det?
Men jeg kan ikke undvære ham. Så vi er stadig venner ^__^ Det er altid en stor trøst. Det syntes jeg ihvertfald. Men stadig. Jeg er ikke så oplagt til noget, og min koncentretion er bare noget crap lige for tiden. Har lige brug for noget tid til at ‘komme’ mig. For lige nu, har jeg mest af alt ligge i min seng, og æde mig tyk og fed i et eller andet usundt XD haha! Men ja, det går jo nok ikke rigtig -,-“
For første gang glæder jeg mig desederet til at skulle til samtale hos lægen O,o Håber jeg bliver medicineret op, for min dosis hjælper sku ikke på den her krise… Baah… Håber også jeg kan få udskrevet nogle sovepiller eller sådan noget, da jeg ikke kan falde i søvn for tiden. Det er bare noget crap. Vågner i løbet af hele natten når jeg endelig falder i søvn!

Men nu ikke mere deprimerende snak. For så bliver jeg bare selv endnu mere deprimeret. Hmm. Jeg har været igang med en blog. Men jeg bliver jo nok nød til at lave en ny O_O meget irriterende. Men ja.. hehe… Nu har jeg jo lovet jer en. Men den kommer nok først efter på fredag. Tror sku ikke at jeg har overskud før det -,-“

Meeen! der er faktisk noget at se frem til. På torsdag er det Linemusens 17 års fødselsdag, og den skal vi i byen og fejre. Det bliver sku hyggeligt. Hendes kusine og hendes kæreste skal også med. Dem har jeg ikke mødt endnu, men det bliver bare spændene. Glæder mig til at komme afsted og slå mig lidt løs. Trænger jeg til oveni al den her forvirring…

Der kommer altså ikke noget om min i dag heller, for det er bare noget ævl, og deprimerende pis jeg lukker ud hvis det er XD haha… Og det vil jeg dog ikke udsætte jer for! Kan i have en god dag!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.