Koizora… Damn… Nu har jeg snart set hele serien en gang til (hahaha typisk mig)… Ej denne gang må det være ok, da jeg rent faktisk har set den sammen med Tobak. Denne gang har jeg ikke rigtig grædt. Jeg kan nok kun græde over den når jeg er alene. Ellers er det bare fordi jeg er ved at blive immun over for den, fordi det er anden gang jeg ser serien, og jeg så filmen færdig i går? ^__^” Sikkert. Haha! Men det ændre ikke på at serien er virkelig god. Overvejer at fansubbe den over til dansk, så folk der ikke er så gode til engelsk også kan se den. Men ved ikke. Det kommer an på om der er nogen som viser begrejstring for at den skal subbes om til dansk? ^^, Hmm… Damn… Jeg er også blevet helt forelsket i Mai Fukui, som har lavet soundtracket til serien. Det er virkelig et smukt nummer. Ai no uta. Lyt selv til det, og bliv begejstret.

Jeg skal snart over og hente Pernille og Trice over i Gudumholm. Der var ingen busser der passede. Men så er det jo godt at jeg har kørekort. Vi skal lave projekt i aften. Mediefag. Men jeg tænker også lige at vi får tid til at se Grandprix sammen med Tobak ^_^” Triss vil ihvertfald gerne se det. Må jeg indrømme at jeg ikke lige gider. Det er ikke lige mig. Og jeg gider ikke støtte den sang der er kommet videre -.-” Syntes den er fesen, og som alt andet musik. Intet unikt over den overhovedet. Men sådan er det jo. Nok den slags musik størstedelen af befolkningen kan lide. Men tak skæbne, det er godt, at Sukkerchock ikke gik videre. Har aldrig hørt så dårligt et band før -.-” Hold kæft, de kan da bare overhovedet ikke synge! Det er til at brække sig over! Waaa! *negativitet* Haha… Jeg vil slutte nu, inden hele min blog bliver oversprøjtet med negativitet ^__^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.