I dag har været en mærkelig, hurtig dag… Klassen har været opdelt i to hold. Den ene del har haft Kemi i to timer, imens den anden havde biologi, og derefter byttede vi igen. Der var sådan en mærkelig, men ekstrem dejlig ro. Men hele denne fantastiske ro faldte desværre lidt op gulvet, da vi skulle have engelsk, og klassen så igen blev slået sammen. Hold kæft hvor der kom meget larm. Troede mit hovede skulle flække. Men okay… Jeg klarede mig igennem de to timer. Vi lavede ikke en skid. Vi snakkede lidt om studietur, så jeg sad sådan set bare og spillede CS over halvdelen af timen. Der var ikke så meget at tilføje til samtalen, da det var de samme ting folk blev ved med at spørge om, og konstatere. Jeg var da med til at beslutte at det blev London vi skulle til, hvilket jeg er ekstremt glad for… Men ellers var der jo alligevel ikke noget konkret at aftale endnu. Valgmulighederne var i øvrigt imellem Dublin, Eddenburg og London. Jeg skal sku da til London og have sko! Haha! Grund nok til at tage derhen! Maha!

Efter skole var jeg lige inde og bytte et krøllejern og sådan lidt. Rart med lidt penge i tha’ kass… ^^” Og så har jeg købt sådan en grim øjenbrynstrimmer for 100 af kronerne. Ved ikke lige hvad jeg tænkte på. Men nu har jeg sådan en “fix” bette, elektrisk ting. Haha! Så må jeg jo lige teste om den er god, og skrive en lile smart anmeldelse af den? XD Ej det ved jeg ikke. Nu ser vi på det. Men er lidt skeptisk. Men så kan man jo sige “hey, sådan en øjenbrynstrimmer… har jeg prøvet!”… okay jeg er lidt lallet ^^”

Her til aften er jeg ude hos Mikkel :D Min mor og stedfar har været her ude og spise. Det var rigtig hyggeligt. Min mor var så glad her til aften. Det var herligt at se. Jeg blev så lykkelig. Jeg føler mit liv er så meget lysere her til aften. Jeg ved ikke hvad det er? Men i dag har jeg det bare så meget bedre end jeg har haft det længe… Har været rigtig trist det sidste stykke tid. Var jeg også i morges. Men her til aften, har jeg kunne skubbe alle de ting der gjorde mig ulykkelig, væk… Selv dem jeg ikke kender sådan rigtig til. De ting som bare ligger i min krop, og æder mig indefra. Danner et sort hul af ingenting. Men lige nu er jeg glad. Jeg føler mig… Lettet…

Jeg vil slutte tideligt i dag :D Jeg ved ikke hvor meget jeg lige får skrevet i morgen, for der skal jeg på arbejde. Det må man jo lige se til den tid. Vil også hellere lave noget hyggeligt med Mikkel nu.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.