141

Fra det meget seriøse (Det der med fremtiden…) til det overhovedet ikke seriøse… Koreansk drama! You’re beautiful ^^” … På trods af arbejde, skole, og ikke mindst tiden jeg har brugt på at hjælpe hjemme ved de gamle, ja og for ikke at nævne holden fødselsdag, ja så har jeg alligevel haft tid til at se lidt serie om aften. Valget er denne gang faldet på den koreanske drama; You’re beautiful.

Jeg har allerede set den japanske re-make; Ikemen Desu ne, som jeg rigtig godt kunne lide. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg sværger til japansk musik, film og serier… Men jeg syntes faktisk, overraskende nok, at den koreanske version (originalen) er bedre end den japanske! Ö Indtil videre i det mindste. Der er også elementer jeg bedre kan lide ved den japanske, men overordnet, er min farvorit indtil videre klart den koreanske (er nået til episode 15 ud af 16).

Nu glæder jeg mig bare til at sætte mig og se slutningen :) Der har været ting der har været markant anderledes end i den Koreanske end den Japanske – men mon ikke slutningen er nogenlunde det samme? ;)

En anmeldelse vil formentlig komme en af de nærmeste dage :) … Hvis jeg får tid.

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.