Kan jeg skrive blog på under 10 minutter? Svaret er nej… Men nu prøver jeg alligevel. Jeg har lige været på arbejde. Faktisk sidder jeg lige nu i bussen og venter på den køre så jeg kan komme hjem. Jeg har sådan en underlig fornemmelse i maven. Kan ikke rigtig forklare den, og kan ikke forklare hvilken følelse denne ’et eller andet i min mave’ vækker hos mig. Jeg har efterhånden følt det længe. Det er som om det kræver meget energi at bærer rundt på. Hmm. Og nej jeg er ikke gravid X’D haha! Tror bestemt ikke at det er fysisk. Men hvad ved jeg.

Lige nu er jeg ret godt tilpas. Jeg plejer at være ret langsom til at lukke når jeg er på arbejde, men i dag var jeg ikke den sidste, men den første der var færdig :D Ej det var skønt. Især fordi jeg har været lidt urolig for om jeg overhovedet gjorde fremskridt. Det må jeg have gjort. Der er ikke rigtig noget ved kassen jeg ikke længere selv kan klare. Det syntes jeg er ret godt. Jeg bliver gladere og gladere des bedre jeg bliver til mit arbejde. Sådan har jeg det med alting. Hvis jeg ikke er særlig god til det jeg laver, hader jeg det X’D haha! Ej men ca. altså. Desuden var jeg på arbejde med et rigtig godt team i dag. Det var super fedt. Men det er virkelig skummelt. Kan ikke huske om jeg har nævn det før, men der er en pige fra mit arbejde som ligner min veninde, Selma, på en prik. Også på den måde hun snakker og bevæger sig på. Især ansigtsmimik o grin. Jeg syntes det er ret utroligt da Selma i forvejen har et ret unikt ansigt Ö Nå ja, man skal jo have sin dobbeltgænger et eller andet sted.

I dag havde vi, som jeg nævnte i går, fri klokken 12. Det var super lækkert. Jeg tog lige hjem til Mikkel og spiste noget, og så var det ellers af sted på arbejde. Jeg har ikke rigtig fået lavet andet end skole og arbejde i dag. Men det gør jeg aldrig om tirsdagen. Hmm. Faktisk er tirsdag nok den dag jeg ser mindst frem til i hver eneste uge. Jeg gider aldrig på arbejde. Lige indtil jeg er der. Så er det meget hyggeligt. Man føler også at man har udrettet noget når man har fri. Man bliver træt, men det er altså ikke noget i nærheden af hvad man gjorde på sådan en 8 timers vagt på McDonalds.

En tanke der slog mig i dag var at jeg savnede mine bedsteforældre. Nogen gange tænker jeg over de mærkeligste ting. Jeg savner min farmor, og farfar. Jeg savner også min morfar rigtig meget. Han er død. Min farmor og farfar køre jeg i hvert fald ned og besøger når jeg har fået kørekort. Så må jeg bare lige låne en bil et eller andet sted. Hmm. Jeg kan ikke forklare den følelse jeg føler over min sted mormor. Et eller andet sted savner jeg hende rigtig meget. Jeg har i mange år lidt et savn. Det var som om hun bare forsvandt ud af mit liv så brat. I starten følte jeg mig svigtet. Man kan ikke bare vade ud af en andens liv på den måde. Men jeg tror efterhånden jeg har vænnet mig til at det er sådan man som menneske er. Man skrider fra andre. Jeg bearbejder hende ikke længere noget. Hun behøver ikke at se hvad jeg er blevet til. Jeg håber bare at husker hvem jeg var, og de somre vi havde sammen. Så er jeg ikke den eneste til at værne om mine minder. Min barndom.

Jeg syntes jeg klare de 10 minutter ret godt. Ej jeg satte commen på strøm besparelse så pludselig havde jeg omkring 25 minutter X’D Men de er snart udløbet, og computeren går på standby når der ca. er 4 minutter igen. Men nu er vi da kørt af sted, og jeg er faktisk også snart hjemme. Jeg kan mærke at jeg bare skal ind og sidde på mit værelse, og evt. sove tidligt. Jeg har vidst brug for lidt alene tid. Eller bare sovetid X’D haha! Jeg kommer i hvert fald til at sove som en sten i nat. Er helt træt i hovedet. Og med disse ord vil jeg slutte min blog! Jeg har simpelthen ikke mere at sige om i dag. Jo vent! Har endelig fået bestilt tid til frisøren. Arg tør næsten ikke  Ved bare at de klipper alt for meget af. Gør frisører altid. Baah. Men jeg glæder mig til at få det farvet igen. Det bliver dejligt, og flot :’D Det plejer altid at se lidt mindre slidt ud, når jeg får farvet mit hår med en god glød! Byyyee!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.