Jeg ved godt at jeg ville have skrevet blog i går, men jeg fik en total nedtur, og magtede slet ikke noget. Ja sådan er det jo engang imellem. Hvad grunden var? Ja, der var ikke rigtig nogen grund. Eller jo, der var mange små ligegyldige grunde. Men jeg har det bedre nu. Havde det ikke for fedt i morges, og heller ikke for fedt da jeg kom hjem, men nu hvor jeg har gået med Mille (vores hund), set til hestene, dækket bord osv. har jeg det faktisk lidt bedre. Lige nu sidder jeg bare og lytter til musik, venter på at det sidste af et afsnit af Hana Yori Dango er færdig med at loade, og det vil jeg nu komme lidt nærmere ind på.

I går begyndte jeg at se en japansk Drama serie, som hedder Hana Yori Dango. Jeg er allerede færdig med Første sæson, som består af 9 afsnit. Her til aften er jeg lige gået igang med anden sæson. Jeg er næsten færdig med første episode, og det hele virker allerede rigtig lovende :D Det er virkelig en rigtig sød serie, og minder mig lidt om Romantic Princess, som også er en drama serie jeg har nævnt før.

Første sæson af Hana Yori Dango handler om Makino Tsukushi, den eneste fattige studerende på Eitoku Gakuen. Eitoku Gakuen er en skole for super rige og priviligerede unge studerende. Skolen er regeret af en gruppe der kalder sig “F4”. Gruppen beståer af fire drenge, der kommer fra meget magtfulde familier: Domyoji tsukasa, lederen og arvtager til den Domyoji World Finance Group; Hanazawa Rui, den indadvendte søn af en stor virksomhed, Nishikado Sojiro, en player, der er arving til et te-ceremoni skole, og Mimasaka Akira, en kvindebedåere med tilknytning til underverdens slyngler.
Hvis en elev på Eitoku Gakuen, på nogen måde går imod F4, eller på nogen måde kommer på dårlig fod med F4, får han/hun en “Red Notice” (rød meddelelse) som betyder at hele skolen skal gå imod denne elev, så denne elev bliver tyranniseret og drevet ud af skolen.
Makino lever hver dag i håbet om at passere dagen stille og roligt – uden at drage opmærksomhed til sig selv – men en dag, går hun imod Domyoji for at forsvare sin ven. næste dag, modtager Makino den frygtede røde varsel. Selv om hun bliver chikaneret og skubbet omkring, beslutter Makino sig for ikke at trække sig ud af skolen. Hun vil ikke lade Domyoji og hans gruppe trumle hende ned. Makino ærklære krig mod banden. På den måde bliver Makino roddet ud i et kaos af følelser, da hun forelsker sig i et af gruppens medlemmer, Hanazawa Rui, og modsat vækker følelser i sin værste fjende Domyoji tsukasa….

Jeg venter med at fortælle om sæson til at jeg har set den færdig ^^, jeg har jo ikke engang set første afsnit færdig endnu (men der er allerede sket en masse).

Jeg vil fodre Mille, og hjælpe med at lave aftensmad, og så tror jeg bagefter at jeg skal se Hana Yori Dango. Men jeg vil lige slutte af med noget fra Superchicks lyrics, i sangen “Courage”. Jeg syntes det er en smuk og trist sang.

There are days when I’m okay, And for a moment, For a moment I find hope. But there are days when I’m not okay, And I need your help, So I’m letting go. I need you to know, I’m not through the night. Some days I’m still fighting to walk towards the light. I need you to know, That we’ll be okay. Together we can make it through another day. – Så fight on people!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] at gå i gang med andre dramaer, som foreksemel Romantic Princess, I Give My First Love To You, og Hana-Yori-Dango. Hana Yori Dango var den serie som for alvor vækkede min interesse for den undergenre til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.