I går så vi så Paranormal Activity 2… Kommer ikke bag på mig at den ikke var uhyggelig… Og god for den sags skyld. Den var langsom, og lidt kedelig… Men hele stemningen var også lidt ødelagt pga. et par trunter og jerks sad bag os og larmede… Hmm… Men alt i alt var det alligevel rigtig hyggeligt at være i biografen, og filmen var jo heller ikke direkte dårlig – bare ikke god. Men jeg hyggede mig virkelig, og det var fedt at se hvor besat Nicki var af filmen. Han er helt vild med de der mockumentary film… Noroi the curse, Blair witch project,og ja; Paranormal Activity 1 og 3 ^_^

Vi så også Trick R Treat, da vi kom hjem :D Den var noget bedre! Den var virkelig sjov. Det var ikke en gyser, men man var da underholdt ^_^” Hehe. Den er vidst også ment som en gyser komedie… Vi så også en anden gammel film; Virus. Den var knap så god ^^” Men det var da meget sjov at se alligevel. Vi hyggede os da ihvertfald. Men man kan heller ikke andet end at hygge sig, når man har et bjerg af slik! :’D Men jeg blev virkelig træt under Virus, så jeg faldte ret hurtigt i seng bag efter.

I dag står den stadig på… Hygge :D Og masser, og masser af slik, som vi har tilbage fra i går ^_^” ÅH gud… Efter weekenden kan jeg ikke være i noget af mit tøj. Tog faktisk et billede af slikket som jeg ville have smidt i bloggen, men jeg har glemt kameraets kabel der hjemme XD … Too bad… Så kan jeg ikke dele et billede af denne store herlighed med omverden.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.