Jeg mener at det var Jea (ret mig hvis jeg tager fejl), som for et godt stykke tid siden, spurgte mig, om jeg ikke ville dele nogle billeder fra min lejlighed. Det ville jeg gerne – men så skete der sørme ikke rigtig mere. Det gik op for mig, at jeg endelig havde en lille samling billeder fra min lejlighed, liggende på min telefon, og tænkte da, at jeg lige ville dele billederne med jer. Følger man mig på Instagram, har man måske set et par af billederne før.

11121501
11121503_F
091215_F
11121505_F
11121502_F

Der mangler lidt billeder af resten af stuen og soveværelset – men af en eller anden grund, har jeg aldrig syntes jeg skulle knipse nogle billeder af det (måske fordi jeg stadig er ved at udrede et nytilkomment ledninge helvede ved tvet i stuen). Det må komme på et senere tidspunkt. Indtil videre må I nyde, hvad der primært er min spisestue, og et enkelt billede fra henholdsvis stuen og soveværelset.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Hvor ser det fint og hyggeligt ud :D

  1. admin says:

   Tusind tak <3 Jeg har ladet mig fortælle at jeg bor meget piget, og måske endda lidt farmoragtigt... Større ros kan man jo nærmest ikke få, vel? XD haha

 2. Ej hvor ser det bare godt ud, glæder mig til at se mere..
  Og yep, det var mig,.. ha ha..

  Glædelig December..
  Knus <3

  1. admin says:

   Hihi, jeg syntes nok at det var dig :D <3 Jeg beklager jeg ikke har kunne leverer flere billeder, og i bedre kvalitet, men jeg er for det meste hjemme når det er mørkt, og så er det sgu svært at tage super gode billeder, med et lille mobil-kamera ^^" Haha!
   Men ja - der skal nok komme flere hen af vejen :D Især når jeg er færdig med 3 projekter i hjemmet jeg lige nu har i vente.

   Også rigtig god december til dig :D

 3. Kirsten Thulesen says:

  Det ser så rart ud!
  Jeg er helt vild med din indretning.
  Masser af positivitet i din retning!

  1. admin says:

   Tusind mange tak <3 :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.