Det er blevet tid til en liste! Denne gang en lille liste, til at give overblik over min dag.

 • Skole (8.30 – 13.45)
 • Ud og ride (14.30 – 15.00/15.30)
 • Mugge 5 bokse ud (15.45 – 17.00)
 • Ordne 2 heste bokse hos min mor (18.00 – 18.30)
 • Tage heste ind og fodre (18.30 – 18.40)
 • Fejre Bøjes fødselsdag (19.00 – ??)
 • Se det sidste afsnit af You’re beautiful

Meget simpel og lige til dag. Men alligevel med nok at se til ;) Jeg skal i hvert fald skynde mig ude i stalden for at nå det hele ^^” … Men det skal nok blive en dejlig dag. Nu skal jeg bare lige have skolen overstået, og så er det ren hygge ^_^ Næsten da!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Jeg ved ikke, jeg kan godt lide at være ung som i studerende ;) Ikke sådan med fest og farver, men med frihed. hehe :P
  Jah er den ikke flot? Jeg tror de havde over 100 forskellige farver, så jeg havde meget svært ved at bestemme mig, for ellers kan jeg jo købe dem alle hehe :P Men valget faldt på denne og en anden lidt sær farve. Men pæne er de! :)

  Sikke en masse hesteting på din liste idag, det lyder til at være en hård dag ;) Men sikke en masse frisk luft du får :)

 2. Hold da op, det er da noget af en dag. Men det er altid godt at få noget ud af sin dag :D

 3. Haha, jeg ved heller ikke, om jeg får tiden til det igen i år. Ikke med alt det forberedelse på uni. :)

  Men i forhold til f.eks. 2011, hvor jeg læste 44 bøger, så er 33 lidt skuffende. :D

 4. Det er pudsigt, ikke? Hvordan andre kan se en på en helt anden måde, end man ser sig selv… Men det viser jo bare, hvordan man ikke skal gå og ønske, man er alle mulige andre – for en selv er også helt fint nok. :-)

  Forresten; tak for de fine ord! Jeg kan nu hermed stolt meddele, jeg er din følger nummer 20 på bloglovin. ;-) – og du er da også kommet på blogrollen, så jeg rigtigt kan følge med!

  Og puuha, den dag lyder nu ret travl, synes jeg! Men nu kan man også sige, jeg ikke er vant til at lave ret meget, så alt er travlt for mig, haha. :-P

 5. admin says:

  Cathrine, ork, sådan ser næsten hver dag ud for mig ^_^ For det meste er jeg først hjemme fra stalden omkring klokken 21.00 XD

  Isabella Pernille , Ja for søren! Det nytter ikke noget at hvile på laverbærene! Og i morgen får jeg mindst lige så meget at se til ;) Skønt.

  Andra, 44?!?! O_O Hvor i alverden får du tiden til det? XD Hehe…

  SkulpE, Jeg tror heller aldrig jeg har ønsket at ville være en anden end den jeg er. Jeg har nok derimod i mine teenageår stræbet meget efter at være anderledes – ynkeligt som det nok er ^^” … Men det er nok rigtigt at jeg har ønsket at besidde nogle sociale egenskaber og kompetencer, som jeg åbenbart har uden at være helt bevidst om det.

  Og det var da så lidt. Jeg elsker meningsfulde indlæg (selv om jeg meget sjældent selv skriver den slags), og når jeg støder på noget fornuftigt at læse, som det du skrev, ja så bliver jeg glad! :D

  Tusind tak fordi du har valgt at følge min blog. Det er jeg super glad for. Og hvor er det fint at du er blevet nummer 20 ^_^ Sådan et pænt rundt tal! Jeg er også rigtig glad for at du har smidt mig på din blogroll. Tilgengæld vil jeg smide dig på min affiliateliste :)

  Hahaha! Det må være dejligt at have oceaner af tid! Sommetider savner jeg at kede mig ^^” Men jeg elsker også at lave noget hele tiden. I dag er faktisk en ganske “rolig” dag. For det meste er jeg først hjemme fra stalden klokken 21.00 XD

 6. Hold da op en lang dag, jeg tror jeg var faldet død om flere gange på én dag :P haha.
  Åh, jeg er god til at vælge neglelakke kan jeg høre. :P

  Cathrine
  //tiiner.dk

 7. Den ser en smule tætpakket ud – Men heste og fødselsdag er da heldigvis ikke dårlige ting at have på programmet :) Jeg selv skal være på uni til klokken 18 – Så min dag er en lille smule lang synes jeg!

 8. admin says:

  Cathrine, Hahaha! Nogen gange tror jeg også jeg skal dø i slutningen af ugen XD

  Ida / Fashionlab, der er i hvert fald nok at give sig til ^^” … og skole til klokken 18.00 lyder også hårdt og træls -.-” Hvad er det du læser? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.