Så er det blevet år 2014, og det er derfor tid til nytårstalen – en fast tradition igennem et par år, her på Microcut. I år har været et ret aktivt år (322 indlæg), blogmæssigt, og der er derfor mange gode og dårlige minder at tage fat i her i nytårstalen. Men jeg vil ligge ud med lidt facts omkring bloggen, for år 2013. Nytårstalen vil derfor først blive bragt på bloggen engang i morgen.

609

I år 2013 blev de mest sete indlæg:

Jeg havde bemærket at jeg fik utrolig mange besøg på linket “SE hvad JEG har fået!“, men jeg må indrømme at det kom bag på mig, at jeg fik så utroligt mange besøg på indlægget “Hestetyve i Jylland“. Selvfølgelig har det været et hot topic, for hesteejere, men indlægget er skrevet i oktober, og har derfor fået utrolig mange besøg på meget kort tid – og slet ikke et af de indlæg som har genereret kommentarer på bloggen.

610

Det er slet ingen hemmelighed at jeg får mange besøgende via bloglovin’, facebook, og twitter da mine indlæg automatisk bliver delt på disse sider når jeg poster dem. Desuden er det også her, mine faste følgere, følger mig igennem.

611

Heldigvis kom største delen af mine besøgende fra Danmark – mine besøgende fra de resterende 38 lande, har nok ikke fået meget ud af at besøge min blog, som jo er 100% på dansk. Alligevel har jeg faktisk fast fået en del besøg fr USA, og Tyskland.

612

Og så en lille hyldest til mine mest aktive besøgende! Jeg elsker alle jeres fantastiske kommentarer – og hver gang jeg ser at en ny kommentar popper op, bliver jeg varm om hjertet!

Jeg blogger for min egen skyld, og det er derfor jeg har gjort det i mange år, men at nogen har glæde af min blog, og har nok på hjertet til at kommentere mine indlæg glæder mig helt ufatteligt!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Godt Nytår!
  Mega fed idé du har kørende, med nytårstale og stats fra bloggen :D

  1. admin says:

   Tak skal du have :D
   Nu er det jo efterhånden en tradition!
   Rigtig godt nytår til dig også ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.