Jeg lavede mit allerførste sæt gele negle tilbage i juni 2013. Siden da har jeg kun lavet omkring 10-15 sæt negle på mig selv. Dette skyldes selvfølgelig at mit studie i mange perioder ikke tillader at jeg har kunstige negle på. Det betyder også at jeg selvfølgelig ikke har kunne øve mig helt så meget på egne negle som jeg måske gerne ville (jeg har da lavet lidt på andre, ved siden af).

På trods af at jeg ikke har kunne øve så meget som jeg måske gerne ville, syntes jeg nu alligevel at man har kunne se en markant udvikling i de negle jeg har lavet på mig selv.

337

Ovenover ses det første sæt gele negle jeg nogensinde har lavet. Jeg lavede dem d. 11 juni 2013. De er lavet på negle med tipper på. Jeg bruger i dag ikke rigtig tipper mere. Jeg laver på mine naturnegle da de er blevet lange. Desuden træner jeg fortiden at bruge skabelon, til at opbygge mine negle på.

IMG_3763

Det tredje sæt franske negle jeg nogensinde lavede på mig selv, lavede jeg d. 11 september 2014. 1 år og 3 måneder efter jeg lavede mit første sæt gele negle, overhovedet. Jeg er meget stolt af den udvikling jeg har gennemgået. Det kan ses at jeg sjældent arbejder med franske negle, og derfor heller ikke har mestret “smilet” endnu.

Det skal også siges at jeg siden jeg startede, har købt nogle produkter i langt højere kvalitet, som er nemmere og bedre at arbejde med.

Nu nærmer vi os juletid. Det betyder at en masse veninder skal have lavet kunstige negle til jul og nytår. Det betyder jeg får øvet mig en masse. Det glæder jeg mig til, og jeg er spændt på, om det kan tage mig til nye højderer, hvad angår mine kompetencer indenfor feltet med at lave gele negle.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.