HARDER

BETTER

FASTER

STRONGER

 


Okay! Jeg er ved at være tilbage på pinden! Jeg har været slået ud af min træningsrytme siden februar/marts, pga. af en grum ankelskade, som bare konstant er blevet ved med at generer mig. Det har været så slemt at det gør ondt når jeg bare går helt almindeligt, og især efter en arbejdsdag er den helt blå og øm. Jeg har forsøgt med en løbetur et par gange – men med grumme følger, og et resultat man alligevel ikke kan få armene op over hovedet af. Derfor gav jeg lidt op. Løb er min primære træningskilde.

Jeg har dog de sidste tre dage taget mig sammen! Jeg har nemlig bestemt mig for, at jeg bare vil styrketræne i stedet for. Det er afgjort ikke noget jeg er god til, og jeg har stadig masser at lærer, men det har været rigtig dejligt at komme igen. Jeg laver kun øvelser der ikke belaster min ankel, og indtil videre går det super fint.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.