de1b3e0ac6a59db0d814e3bcd709f2d505204aad4c0f3cac7c9a5c66637c90faAhhh… Følelsen af at have overstået en eksamen. Jeg kan ikke helt finde ud af med mig selv om det er den bedste eller den værste følelse. En lettelse er det uden tvivl, hvilket gør det til en helt igennem fantastisk følelse – men samtidig kan det føles noget meningsløst.

Det er dejligt at have klaret det godt, men et eller andet sted, er alle de anstrengelser man har gjort sig, for at klare sig godt, relativt ligegyldige i morgen. I morgen er eksamenen glemt. Man er videre. Selve den praktik man har færdiggjort og det arbejde, man har gjort sig med forberedelsen til eksamen, er selvfølgelig på ingen måde spildt, men alle de bekymringer og den frygt man har gået med, for at noget nu skulle gå galt, er helt igennem spild af tid… Men så må man (aka jeg), jo bare lære at slappe af op til eksamenerne.

I dag har utvivlsomt været en dejlig dag. Jeg klarede min eksamen, og det kunne faktisk ikke været gået bedre. Nu er jeg klinisk sygeplejerske, og om et halvt år kan jeg kalde mig sygeplejerske, når jeg har været i praktik i Nepal, og har færdiggjort min bachelor. Hold nu op hvor er jeg glad! Jeg har fundet min rette hylde.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Far says:

  Og det er bare så flot. Superb godt gået min pige ;o)

  1. admin says:

   Tusind tak <3 :D

 2. Det er bare så sejt søde og forstår virkelig godt hvis det kan fremprovokeret en masse tanker. Håber sådan du får en kæmpe oplevelse i nepal.

  Knus <3

  1. admin says:

   Ja, man er helt overvældet efter sådan en eksamen; men hvor er det rart at have fået livet tilbage igen! Haha! Det er SÅ skønt at det ikke hænger over hovedet mere.
   Og tak! Det håber jeg også bestemt :) Glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.