Det har bare slet ikke gået de sidste par dage :( Har ingen energi haft, og mit humør har været lige omkring nulpunktet, hvilket har fået mig til at overspise… Det er sgu noget lort, når man er vant til at det går frem af, og pludselig står det næsten bare stille. Min mave er blevet kæmpe stor og oppustet.

Jeg har faktisk aldrig været så utilfreds med min egen krop, som jeg er nu efter jeg har tabt mig. Jeg har smidt 10.5 kg. Men rent visuelt ser jeg tykkere ud end nogensinde! Min mave er kæmpe stor, og helt ude af proportioner til resten af min krop. Mine overarme er blævrede og kæmpe store. Jeg har faktisk nærmest slet ingen bryster tilbage… Jeg har tabt mig meget på underbenet (det eneste sted jeg slet ikke behøver at tabe mig), mit ansigt, og min brystkasse – men ikke så meget det vigtigste sted; min mave.

Jeg har besluttet mig for, at melde mig ind i et motionscenter, så jeg kan træne min mave, og mine overarme i der tilegnede maskiner, og så må vi se om det hjælper på det. For det er nu, kunne jeg faktisk bedre lide min fede krop XD Den passede bare lidt bede sammen!

301

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Uge 5: 69.8 kg
Uge 6: 68.8 kg
Uge 7: 67.3 kg
Uge 8: 67.1 kg
Uge 9: 66.9 kg
Samlet tab: 10.5 kg

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.