Jeg er sjældent nede og træne om morgnen. Jeg plejer helt klart at fortrække at træne om aftenen, men i dag skal jeg arbejde, og der er derfor ikke tid til at træne i aften.

Jeg slæbte derfor mit korpus ned i Fitness World her til morgen. Det fitness center jeg går i, plejer at have alle typer. Tykke, tynde, og lige dér i mellem. Der plejer at være mænd og kvinder, i stort set lige store mængder (måske overvejende procentdel af mænd). Jeg føler mig faktisk rigtig godt tilpas i det fitness center, for jeg føler afgjort også der er plads til mig, på trods af at jeg ikke er slank og veltrænet.

Men hold da op! Lørdag morgen, er det fitness center jeg går i, godt nok noget helt andet. Jeg så i alt én mand hertil morgen – på trods af at der faktisk var mange mennesker dernede her til morgen. Derudover var der ikke én eneste person med 1g fedt for meget på kroppen. Jeg var simpelthen ultra overvægtig i forhold til alle andre. Så lørdag morgen, er vidst de slanke kvinders dag, i dette fitness center.

Heldigvis følte jeg mig ikke så utilpas da jeg først kom i gang med at træne. Ingen kiggede skævt til mig, eller gav udtryk for at jeg ikke var velkommen (selvfølgelig var deringen grund til at føle mig utilpas; det var jo bare min egen usikkerhed, som påvirkede mig). Hold kæft hvor er de piger, som kom dernede her til morgen, bare seje!

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.