D. 05/04 i år, startede Line og jeg, en indsamling, som havde til formål, at indsamle penge, som vi kunne bruge på, at indkøbe basalt sygeplejeudstyr, som handsker, desinfektions, masker, mv., som vi kunne medbringe på vores rejse til Nepal. Nepal er et af de fattigste lande i verden, og trods vi måske ikke har kapaciteten, som private personer, til at indsamle flere hundrede tusinde kroner til formålet, er vi i det mindste i stand til, at gøre en forskel, sammen med alle dem, som måtte have lyst til at støtte projektet.

Vi har nu indsamlet, hvad vi håbede på, at vi minimum kunne nå, at indsamle inden vores afrejse. Vi er så glade og taknemlige for, at, der er så mange der har ville bidrage til indsamlingen, og har hjulpet med at indsamle hver en krone.

Kan jeg så ikke støtte indsamlingen? Jo – det kan du!

Trods vi allerede har indkøbt en forsendelse med div. basale sygepleje midler, er det ikke for sent, at bidrage til indsamlingen. Selv 1 kr, gør en forskel, og vi modtager derfor stadig meget gerne donationer, som vi kan bruge på, at indkøbe endnu mere basalt sygeplejeudstyr.

Hvordan donerer jeg?

Du kan donerer til indsamlingen på to måder. Enten kan du gå ind på indsamlingens side, lige HER, og trykke “Donate now“.

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.