Så har jeg været i gang med neglene igen. Det er ikke så ofte, at jeg er kreativ længere, men når jeg ikke skal i praktik, og har lidt ekstra tid på hånden, kan jeg godt lide at lave kunstige negle. Da jeg d. 01/12 var ude og spise med Nicki, og d. 03/12 var til julefrokost, tænkte jeg, at det kunne være fedt med et par lange velplejede negle – mine negle er jo til dagligt ødelagt af arbejde i stalden, og mit arbejde i Føtex.

Jeg lavede sølvtipper, og blev egentlig ret glad for dem. Sidst jeg lavede dem på mig selv, var i sommerferien.

20131201-191737.jpg

20131201-191755.jpg

Tidligere indæg med negle jeg har lavet kan ses her:

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

  • Husk at deltage 1. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hvor er de bare fine! :D

    1. admin says:

      Tusind tak :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.