Karma har ramt mig! Jeg har i perioder været rigtig dårlig til at svare, alle de søde mennesker, som sidder og kommenterer på mine indlæg. Jeg har altid fået det gjort i sidste ende – men sommertider først efter flere dage! Jeg har egentlig tænkt, at det nok var ok, da det nok var de færreste som kiggede tilbage udelukkende for at læse min reaktion på kommentaren… Men jeg har måtte erkende at jeg tror jeg tog fejl.

Sagen er den, at jeg for omkring en uge siden, skrev en kommentar på en anden blog. En blog som egentlig ikke havde et tema der interesserede mig synderligt, men fordi personen bag bloggen virkede sympatisk og behagelig, alligevel godt kunne finde på at kigge tilbage på. Jeg fandt bloggen tilfældigt via en facebookgruppe. Det nyeste indlæg på bloggen interesserede mig rigtig meget. Det omhandlede depression, og det faktum at vi burde skabe opmærksomhed omkring det at være depressiv. Jeg valgte at bruge lang tid på at skrive en dybtfølt kommentar, som forholdte sig til indlægget. Faktisk gav jeg meget af mig selv i kommentaren, på trods af at det ikke var en blog jeg havde besøgt før.

Nu står jeg så bare i den situation, at bloggeren ikke har reageret på min kommentar, på trods af at personen har skrevet adskillige indlæg siden da. Der er ikke tale om en blog med mange besøgende, og ej heller mange kommentarer pr. indlæg – så det er tvivlsomt at kommentaren skulle være blevet væk i mængden.

Først blev jeg rigtig skuffet, men så måtte jeg stoppe op og se ind af. Mon andre har følt det samme når de har skrevet en kommentar her på min blog? Det har i hvert fald givet mig en “lærestreg” – og jeg vil i fremtiden gøre meget mere ud af at få svaret dem som er søde at efterlade en kommentar på bloggen, frem for at sprøjte nye indlæg ud på siden.

Hvordan har du det, med når bloggere ikke reagerer på de kommentarer du efterlader på deres blogs?

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.