Jeg har tidligere skrevet om det faktum, at jeg skal i praktik, i Nepal, i omkring en måned, men jeg fik vidst aldrig nævnt, at jeg faktisk er væk fra Danmark i en del længere tid end en måned. Faktisk forlader jeg, til august, Danmark, og er først hjemme igen 9 uger efter – altså i starten af oktober. Jeg tager nemlig lige et smut til USA, sammen med Rene, efter rejsen til Nepal. Vi skal nemlig til et bryllup, ved Renes bedste ven, som bor i North Carolina.

nc-largemap

Faktisk havde Rene inviteret mig med, ret tidligt i vores forhold. Det tog mig dog lidt tid om at få sagt ‘ja tak’, for der var jo mange ting der spillede ind på, om det overhovedet var realistisk for mig at rejse til USA. Jeg vidste jo, at jeg ville tilbringe mit modul 13 i udlandet, og intet skulle stoppe mig i dette. Og faktisk havde jeg regnet med at de to rejser ville falde oveni hinanden (hvilket de jo næsten også gjorde) – men heldigvis havde jeg muligheden for at flytte starten af mit praktikophold i Nepal, til tidligere end først antaget, og kunne derfor få presset begge rejser ind.

Der er ikke noget at sige til, at jeg selvfølgelig glæder mig helt vildt meget! Jeg glæder mig også til at dele mine tanker om, hvad der skal forgå på de to rejser, efterhånden, som planlægningen af det hele udformer sig (jeg kan dog afslører allerede nu, at jeg skal bruge omkring en uge i New York, under rejsen til USA).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. New York er fantastisk, det kan du godt glæde dig til :D

  1. admin says:

   Jamen kom med alle de tips du har! :D Du havde jo nogle gode rejseråd da jeg tog til Thailand ;) Jeg kan også godt bruge din ekspertise til New york, du! haha!

 2. Ej det lyder virkelig som en fed oplevelse du skal ud på, både med nepal og usa.

  Glæder mig på dine vegne og samtidig til at følge lidt med her på sidelinjen.

  Knus <3

  1. admin says:

   Jeg glæder mig også virkelig :D
   Det er dejligt du vil følge med her på bloggen når jeg rejser. Jeg kommer nok ikke til at have internet i Nepal, så jeg ved ikke lige hvor ofte jeg får opdateret bloggen mens jeg er afsted, men jeg håber det kan blive nogenlunde jævnligt :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.